Publikinformation: Östers IF - Utsiktens BK

Dags att göra ett sista krafttag på Visma Arena innan sommaruppehållet! På söndag den 4 maj kommer Utsiktens BK på besök för ytterligare en toppmatch i striden om allsvenska platser.

Matchdagen är upplagd för ytterligare en härlig dag på vår fina arena. Väderprognosen visar oss 23 graders värme och sol. Finns därmed många anledningar till att komma och ladda upp med oss på söndag. Räkfrossa, pannkakstallrik till barnen och kyld dryck samt mycket annat gott, detta är vad som erbjuds på Östergatan som öppnar upp kl 13.00. Säkra ert bord i restaurangen genom att maila Östergatan på ostergatan@ostersif.se! Köp din matchbiljett redan nu och ladda upp på Östergatan i god tid för bästa matchupplevelse!

Hålltider för evenemanget:
Avspark: 15.00
Insläpp till arenan: 14.00
Arenashopen öppnar: 14.00
Restaurangen, sportbaren och uteserveringen öppnar: 13.00
 

Nedan följer all publikinformation.

Biljetter

Biljetter köper du alltid enklast i förväg via vår biljettsidaKom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida bredvid restaurangen, klockan 13:00. Arenan öppnar sedan för insläpp klockan 14.00. Alla barn upp till 5 år har fri entré sittande i vuxens knä på hela arenan. 

Familjeläktaren - årets nyhet på Visma Arena!
En läktare som skall ge alla barnfamiljer möjligheten till att se på livefotboll till ett förmånligt pris. Här gäller Skolkortet, vilket passar utmärkt för er i Växjö kommun som har barn 0-12 år. Som vanligt gäller fri entré till alla barn upp till 5 år och Skolkortet för barn 6-12 år. Läktarens sektioner gäller för N1, N2 och N3 med entréinsläpp på östra sidan ut med parkeringen närmast Fortnox.

Två viktiga punkter för att slippa köer:
1. Förköp!
2. Kom i god tid!

Skolkortet

Tillsammans med vår partner KraftPowercon erbjuder vi alla barn och ungdomar (6-12 år) i Växjö kommun, Skolkortet, som ger barnen möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis under hela året. Skolkortet gäller endast på Familjeläktaren (N1, N2 och N3) och Hemmastå. Har du ännu inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice som öppnar 17.00. Skolkortet är biljetten för hela året, ingen ytterligare biljett krävs för ditt barn. Fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan om barnet sitter i vuxens knä (krävs ingen biljett).

Digitalt matchprogram

Det digitala matchprogrammet publiceras på hemsidan och på alla våra sociala medier under matchdag. I den kommer finns det nyttig praktisk information över våra evenemang, vad som erbjuds och sker på matchdagar, senaste nyheterna om föreningen samt trupper för respektive lag.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 13.00. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Lounge/loge

För våra lounge- och logegäster sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 13.00. Mat och dryck beställer man enkelt inne på Restaurang Östergatan. För bokning av loge, maila natalie.serrate@ostersif.se

Restaurang

Östergatans Restaurang med uteservering och sportbar öppnar 13.00 som erbjuder alltid den bästa uppladdningen inför matchen. På söndag gäller räkfrossa med mycket annat gott som ingår!

Tommy Svensson Lounge öppnar alltid en timma innan avspark, från 14:00 på söndag och är även öppen under halvtidspausen. I Tommy Svensson Lounge gäller entré från läktarhåll och inte via logegången genom restaurangen.

Boka bord genom att maila ostergatan@ostersif.se och ange antalet i ert sällskap.

Kiosker

Fyra kiosker är öppna som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt och grillad korv. Kaffekupongen/kaffeutlämningen gäller inte tillsvidare men ni som har kuponger kan lösa ut dessa i våra kiosker hela säsongen ut.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt på övriga ställen runt om på arenan. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Arenashopen med det bredaste sortimentet är öppen en timma innan avspark, det vill säga 14.00 på söndag. Shopen är belägen bakom Hemmastå på södra sidan av Visma Arena i riktning mot Storgatan. Souvenirvagnen är öppen från 13.00 inne i restaurangen med ett mindre sortiment. Vänligen besök arenashopen för bredaste utbudet och om det är någon storlek som inte finns i lager i souvenirvagnen.

Matchens vara är utvalda och blandade Öster t-shirts för endast 179kr. Passa på! Priset gäller endast denna match, endast på arenan.

Halva potten

Halva potten-lotterna säljs av våra publikvärdar runt om på arenan. Här tar vi endast emot swishbetalning. Vinnaren ropar speaker ut under andra halvlek med vinnande lottnr och vinstbelopp på storbilderna. Vid eventuell vinst tar du med dig den vinnande lotten till receptionen. Skulle du missa detta finns samtliga vinnare på vår hemsida.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk, Halva Potten och biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+. Du ser samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan på Discovery. Använder du dig av Östers unika länk nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.

 

Välkomna till en ny härlig matchdag på Visma Arena!