Publikinformation: Östers IF - Hammarby IF

Varmt välkomna till Visma Arena när Östers IF gästas av Hammarby IF söndagen 19 juni för en träningsmatch. Avspark sker klockan 14:00.

Nedan följer publikinformation inför matchen.

Biljetter

Biljetter köper du på ostersif.ebiljett.nu. Kom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida, två timmar innan match. Arenan öppnar sedan för insläpp 60 minuter innan avspark. Samma entréer som för matcher i Superettan gäller.

Bortasupportrar 

Du köper också dina biljetter på ostersif.ebiljett.nu och väljer sektion Bortastå. Ingång sker på norra sidan av Visma Arena.

Pottbiljetter

Pottbiljetter för Superettan gäller inte för denna match.

Skolkortet

Tillsammans med vårt partner HSB erbjuder vi alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet som ger dem möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis. Har du inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice i samband med matchen. Skolkortet fungerar precis som på en match i Superettan.

Klubbstolar

Stig Svensson Lounge håller inte öppet denna matchen. Däremot så gäller årskorten som vanligt för entré till matchen och platserna utanför Stig Svenssons Lounge är tillgängliga. Entré via restaurang Östergatan.

Loger

För våra logegäster sker entré via restaurang Östergatan som öppnar två timmar innan avspark. Mat och dryck beställer man enkelt inne på restaurang Östergatan.

Mat och dryck

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen. Förutom matchens rätt, som på söndag är Schnitzel med färskpotatis, tryffelsky och vitlökssmör, finns det den härlig caesarsallad samt en barnmeny med hamburgare att välja på.Tommy Svensson Lounge håller stängt denna matchen. Östergatan öppnar som vanligt upp dörrarna två timmar innan avspark.

Utöver detta så är 4 kiosker öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt korv.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk och biljettluckan.

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

Shopen

Arenashopen håller stängt denna matchen. Besök gärna vår nya webbshop som du hittar via hemsidan. 

Väder

Under söndagen väntas det lite regn på förmiddagen men det ska enligt väderrapporten spricka upp framåt avspark!

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats så sänds matchen på discovery+.

Varmt välkommna till Visma Arena!