Publikinformation Östers IF - Norrby IF

Varmt välkomna till Visma Arena när Östers IF gästas av Norrby IF lördagen 7 maj. Avspark sker klockan 15:00. Nedan följer publikinformation inför matchen.

Biljetter

Biljetter köper du på ostersif.ebiljett.nu. Kom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida, två timmar innan match. Arenan öppnar sedan för insläpp 60 minuter innan avspark. Samma entréer som 2021 gäller.

Pottbiljetter

För er partners som har pottbiljetter så har ni tillgång till era potter redan. Samma inlogg gäller för hela säsongen.

Skolkortet

Tillsammans med vårt partner HSB erbjuder vi alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet som ger dem möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis. Har du inte fått ditt skolkort? Du kan också hämta i biljettservice i samband med match.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar så sker entré via restaurang Östergatan som öppnar 2 timmar innan avspark.  Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Loger

För våra logegäster sker entré via restaurang Östergatan som öppnar två timmar innan avspark. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp årskort i entrén. Därefter är ni välkomna till er loge som står färdig och väntar på er.

Mat och dryck

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen. Förutom matchens rätt finns det den härlig caesarsallad samt en barnmeny med hamburgare att välja på. I Tommy Svensson Lounge laddar East Front och övriga supportrar upp inför matchen. Här erbjuds enklare förtäring i form av hamburgare och en härlig stämning inför varje match. Östergatan öppnar alltid upp dörrarna två timmar innan avspark.

Utöver detta så är 4 kiosker öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt och grillad korv.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena, detta gäller restaurang, kiosk, biljettluckan.

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena, inga undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje. Inför matchen är det bra att veta att Yrkes-SM pågår på Arenastadsområdet. Överväg därför noga om inte lokaltrafiken, alternativt cykel är det bästa alternativet. 

Shopen

Arenashopen har öppet och ligger på södra läktaren. Vi håller på att uppdatera vårt sortiment och erbjuder bra priser på befintliga produkter i shopen. Till denna matchen släpper vi också årets matchtröja till försäljning. Ny webshop kommer inom kort. 

Väder

Vädret väntas bli bra fotbollsväder. 13 grader och växlande molnighet.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats så sänds matchen och Superettan 2022 på discovery+ - använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.