Publikinformation: Östers IF - Landskrona BoIS

En ny spännande hemmamatch står runt hörnet! På fredag den 26 maj gästas vi av Landskrona BoIS i en match om mycket viktiga poäng. Väderprognosen visar oss 20 graders värme och strålande solsken över Visma Arena. Köp din matchbiljett redan nu och ladda upp hos oss i god tid för bästa matchupplevelse!

Napolitanskt tema, kan väl knappast bli en bättre uppladdning? Östergatan öppnar upp kl 16.00, en timma tidigare än vanligt, för alla som är sugna på en after work på vår fina uteservering. Boka bord senast idag (onsdag 24 maj) för att dra nytta av biljetterbjudandet där du kan köpa sittplatsbiljetter för endast 100kr/st.

Hålltider för evenemanget:

Avspark: 19.00
Insläpp till arenan: 18.00
Arenashopen öppnar: 18.00
Restaurangen öppnar: 17.00
Sportbaren/uteserveringen öppnar: 16.00
 

Nedan följer all publikinformation.

Biljetter

Biljetter köper du alltid enklast i förväg via vår biljettsidaKom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida bredvid restaurangen, klockan 17:00. Arenan öppnar sedan för insläpp klockan 18.00. Alla barn upp till 5 år har fri entré sittande i vuxens knä på hela arenan. 

Familjeläktaren - årets nyhet på Visma Arena!
En läktare som skall ge alla barnfamiljer möjligheten till att se på livefotboll till ett förmånligt pris. Här gäller Skolkortet, vilket passar utmärkt för er i Växjö kommun som har barn 0-12 år. Som vanligt gäller fri entré till alla barn upp till 5 år och Skolkortet för barn 6-12 år. Läktarens sektioner gäller för N1, N2 och N3 med entréinsläpp på östra sidan ut med parkeringen närmast Fortnox.

Två viktiga punkter för att slippa köer:
1. Förköp!
2. Kom i god tid!

Skolkortet

Tillsammans med vår partner KraftPowercon erbjuder vi alla barn och ungdomar (6-12 år) i Växjö kommun, Skolkortet, som ger barnen möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis under hela året. Skolkortet gäller endast på Familjeläktaren (N1, N2 och N3) och Hemmastå. Har du ännu inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice som öppnar 17.00. Skolkortet är biljetten för hela året, ingen ytterligare biljett krävs för ditt barn. Fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan om barnet sitter i vuxens knä (krävs ingen biljett).

Digitalt matchprogram

Det digitala matchprogrammet publiceras på hemsidan och på alla våra sociala medier under matchdag. I den kommer finns det nyttig praktisk information över våra evenemang, vad som erbjuds och sker på matchdagar, senaste nyheterna om föreningen samt trupper för respektive lag.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 17.00. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Lounge

För våra loungegäster sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 17.00. Mat och dryck beställer man enkelt inne på Restaurang Östergatan. För bokning, maila natalie.serrate@ostersif.se

Restaurang

Östergatans Restaurang erbjuder alltid den bästa och perfekta uppladdningen inför matchen. På fredag kör vi after work med napolitanskt tema där det kommer serveras italienska smarrigheter, vedugnsbakade pizzor och kyld dryck för alla åldrar vid uteserveringen!

Sportbaren och uteserveringen öppnar på fredag upp en timma tidigare än vanligt, det vill säga redan 16:00. Restaurangen (inomhus) öppnar 17.00. Tommy Svensson Lounge öppnar en timma innan avspark, från 18:00 på fredag och är även öppen under halvtidspausen. I Tommy Svensson Lounge gäller entré från läktarhåll och inte via logegången genom restaurangen.

Matmässigt erbjuder vi en italiensk matchbuffé samt barnmeny med pannkakor. Boka bord genom att maila ostergatan@ostersif.se!
Boka bord senast idag (onsdag 24 maj) för att dra nytta av biljetterbjudandet där du kan köpa sittplatsbiljetter för endast 100kr/st.

Kiosker

Fem kiosker är öppna inklusive på bortastå som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt och grillad korv.
Kaffekupongen/kaffeutlämningen gäller inte tillsvidare men ni som har kuponger kan lösa ut dessa i våra kiosker hela säsongen ut.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt på övriga ställen runt om på arenan. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Arenashopen med det bredaste sortimentet är öppen en timma innan avspark, det vill säga 18.00 på fredag. Shopen är belägen bakom Hemmastå på södra sidan av Visma Arena i riktning mot Storgatan. Souvenirvagnen är öppen från 16.00 inne i sportbaren med ett mindre sortiment.

Matchens vara är våra nyheter, Östertumbler och Österflaska med loggan i lasergravyr. Perfekt gåva till Mors dag som är på söndag!

Halva potten

Halva potten-lotterna säljs av våra publikvärdar runt om på arenan. Här tar vi endast emot swishbetalning. Vinnaren ropar speaker ut under andra halvlek med vinnande lottnr och vinstbelopp på storbilderna. Vid eventuell vinst tar du med dig den vinnande lotten till receptionen. Skulle du missa detta finns samtliga vinnare på vår hemsida.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk, Halva Potten och biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+. Du ser samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan på Discovery. Använder du dig av Östers unika länk nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.

 

Varmt välkomna till en fantastisk fredagkväll på Visma Arena!