Robin Malmkvist tecknar nytt avtal

Östers målvakt Robin Malmkvist har skrivit på ett nytt avtal tillsammans med Östers IF, kontraktet är skrivet på 1 + 1 år. 

Robin som fostrats i Alvesta GIF, kom till Öster redan som tonåring. Efter en längre sejour med spel i Superettan och Norge i bland annat Halmstads BK, Assyriska FF och Tromsö så kom Robin åter tillbaka till spel i rödblått inför säsongen 2017. Nu står det klart att det blir en fortsättning, med ett kontrakt skrivet på 1+1 år. 

Huvudtränare, Christian Järdler: 

"Robin är en Österkille som är rödblå in i hjärtat. Han är proffsig att arbeta med och en bra målvakt som fortfarande vill utvecklas. Han har framförallt under hösten visat att han besitter en hög nivå och hans sex nollor på de 12 senaste höstomgångarna är fin statistik. Vi är glada att Robin stannar hos oss och att vi satt en ny pusselbit på plats inför 2019." 

Robin Malmkvist: 

"Det känns såklart oerhört bra att ha skrivit på ett nytt avtal med Öster, föreningen som ligger mig närmst om hjärtat. Känner mig väldigt stolt och tacksam att klubben vill fortsatt ha mig med på resan. Tillsammans ska vi i laget bygga vidare på 2018 års säsong och förhoppningsvis nå starkare nivåer under kommande år."