Samhällsmatchen - den 21 juli mot Trelleborgs FF

Årets viktigaste match. Tillsammans gör vi skillnad! 

Söndagen den 21 juli så tar vi emot Trelleborgs FF hemma på Myresjöhus Arena. Vi vill göra den till något mer än en hemmamatch i Superettan. Vi vill att den ska betyda, på riktigt. Tillsammans med våra partners vill vi göra matchen till en manifestation för alla barn och ungdomars möjlighet i samhället. 

Därför öppnar vi upp arenan för fri entré - och samtidigt, med er hjälp, skapa möjligheter för att utveckla våra samhällsengagemang ytterligare. Genom vårt arbete med Öster i Samhället så kommer vi årligen i kontakt med 5 000 barn och ungdomar genom våra verksamheter med Nattfotboll, Kvartersfotboll och Parafotboll. 

 

Frivillig entré, som gör skillnad 

Tillsammans med partners bjuder vi våra besökare i matchen mot Trelleborgs FF den 21 juli på fri entré. Istället får man under matchen chansen att Swisha valfritt belopp som entré. Där hälften av allt som vi tillsammans samlar in, oavkortat går till Öster i Samhället och dess verksamheter kring Nattfotboll, Parafotboll och Kvartersfotboll. 

Swisha valfritt belopp till 123 084 58 91 - Stort tack för ditt stöd! 

 

För dig som är med och bidrar under Swish-kampanjen så har du även möjlighet att vinna en av fem signerade A-lagsmatchtröjor som vi lottar ut. 

”Vi älskar fotboll. Men vi älskar människan lite mer.” 

 

Se filmen nedan om vad Öster i Samhället har för betydelse.