Säsongskortet 2024 - ute nu!

SÄSONGSKORTET 2024
 

Vi tackar all fantastisk publik för det ofantligt fina stöd vi haft under 2023 där vi ökade publiksnittet med hela 52% på Visma Arena. Nu är det dags att ladda om och blicka framåt mot nästa säsong i Superettan. Nu kan du införskaffa Säsongskort 2024!

Vi väljer, trots stora ekonomiska förändringar i samhället, att inte höja våra priser för säsongskort till nästa år. Ert stöd betyder allt och vi vill ha med er som var med oss under året med siktet på att få ännu fler med oss till nästa säsong!

Inför nästa år kommer vi fortsatt att satsa på det som varit en stor succé under året, nämligen att ge barnfamiljer och ungdomar förmånliga priser för att uppleva fotboll när den är som allra bäst.

Nedan följer all information och viktiga datum kring Säsongskortet 2024.

Viktiga datum gällande förlängning av säsongskort

I dag den 1 december klockan 12.00 släpps Säsongskortet 2024.

 • Här har du möjlighet att förlänga ditt/dina befintliga säsongskort som är reserverat på den plats/platserna du hade under säsongen 2023. Se instruktioner nedan för hur du förlänger ditt nuvarande säsongskort.

 • Förlängningsperioden håller på från 1 december klockan 12.00 fram till den 31 december klockan 23.59 – se till att förläng i tid!
 • Köp av nya säsongskort sker även det på vår biljettsida - ostersif.ebiljett.nu
 • OBS! Dubbelkolla att du har rätt kunduppgifter på AXS/Östers biljettsida med korrekt och aktuell angiven epostadress dit säsongskortet skickas till.
 • För kundsupport kring förlängning: Vänligen mejla vår Evenemangs- och privatmarknadsansvarig på jonatan.larsson@ostersif.se

31 december
Du har till den 31 december klockan 23.59 på dig att förlänga ditt befintliga säsongskort. Om du inte har förlängt det tills dess är platsen inte längre reserverad på dig utan släpps i stället upp till allmän försäljning – se till att förläng i tid!
 

Förläng ditt säsongskort - steg för steg

 1. Klicka in på vår biljettsida via din mobil eller dator - ostersif.ebiljett.nu
 2. Tryck på ”LOGGA IN” i övre spalten och ange e-mail samt lösenord som är kopplat till ditt säsongskort på biljettsidan.
 3. Tryck sedan på ”KONTO” i övre spalten och sedan "MINA RESERVATIONER"
 4. Ange priskategori (Vuxen, Ungdom, Student etc.), ditt personnummer (YYYYMMDDXXXX) och klicka "GÅ VIDARE". För att betala med presentkort, ange koden du fick med i presentkortet.
 5. Ange dina uppgifter (Land/Region, Mejladress, Namn, Adress/Ort, Postnr, Mobilnr) samt leveranssätt (Epost, gratis) och klicka på "BETALA KÖP".
 6. Du är nu klar och har säkrat upp ett nytt fotbollsår på Visma Arena med Östers IF!

Bra att veta kring Skolkortet till nästa år

 • Alla barn mellan 6-12 år går in gratis med Skolkortet (som gäller på Familjeläktaren och Södra stå) som kommer att distribueras i anslutning till säsongsstarten i mars/april.
 • Som vanligt kommer alla barn upp till 5 år gå in gratis sittandes i vuxens knä på alla våra hemmamatcher.

Fortsatt reducerade priser för ungdomar på Ståplats

Alla ungdomar 13-18 år kan köpa ett säsongskort för endast 500 kronor (33 kr per match) på Södra Stå där du tillsammans med East Front skapar stämning och inramning

Säsongskort som student till fantastiska priser
Studenter har möljligheten att köpa säsongskort på sittplats för mer än halva priset, 1 200 kr (80 kr/per match). För ståplats gäller endast 750 kronor (50kr/per match) där du som student får se alla Östers hemmamatcher tillsammans med East Front.

Familjeläktaren 2024
Förra året öppnade vi upp Familjeläktaren som blev en omedelbar succé på Visma ArenaFamiljeläktaren kommer fortsatt under 2024 att befinna sig på Sektionerna N1, N2, N3. Här betalar du för en onumrerad sittplats, med andra ord gäller fri sittning över dessa sektioner. Familjeläktaren är avsedd till föräldrar med barn som har Skolkort så att ni kan sitta tillsammans på ett smidigt, flexibelt och billigare sätt.

Under säsongen arrangerar vi flera familjedagar i samband med våra hemmamatcher med roliga aktiviter för barnen. Se till att skaffa ditt säsongskort och förgyll året med fantastiska fotbollsdagar på Visma Arena!

Matcher som gäller för Säsongskortet 2024
Säsongskortet 2024 gäller för samtliga Östers hemmamatcher på Visma Arena i Superettan samt alla träningsmatcher på försäsongen och Svenska Cupen. Ett eventuellt kvalspel ingår inte i säsongskortet.

Digitalt säsongskort i Östers IF Live
Ladda ned appen Östers IF Live där du har ditt säsongskort lagrat. Detta förutser att du är inloggad i vår app med samma mejladress som ditt säsongskort är kopplat till.

Digitalt säsongskort på din mejl
Säsongskortet skickas alltid digitalt till den angivna mejladressen du anger i samband med ditt köp. Öppna upp mobilbiljetten som finns i mejlet vid insläppet till arenan för att få QR-koden scannad. Ditt säsongskort finns även på din biljettprofil i inloggat läge på vår biljettsida: ostersif.ebiljett.nu.

Säsongskortet i din Apple Wallet
Du som äger en iPhone kan spara ned Säsongskortet till din Apple Wallet genom att logga in på ostersif.ebiljett.nu. Under Aktiva säsongsbiljetter klickar du på loggan "Apple Wallet" för att spara ned ditt säsongskort till Apple Wallet.

Fysiskt plastkort
Senast den 1 mars beställer du ditt fysiska plastkort kopplat till säsongskortet. Föredrar du ett fysiskt plastkort finns det som ett tillägg i samband med ditt köp. Detta hittar du på ostersif.ebiljett.nu under Produkter -> Fysiskt plastkort. Välj plastkortet till din varukorg och betala. Kortet skickas till den angivna adressen i slutet av mars månad i närmare anslutning till säsongsstart. Tills dess använder du ditt digitala säsongskort.

Ge bort ett presentkort i julklapp!
Möjligheten finns att köpa presentkort med valfritt belopp på vår biljettsida. Perfekt om du vill ge bort ett presentkort till jul som antingen kan användas till ett köp av säsongskort eller lösbiljetter till Östers hemmamatcher.

Presentkortet skickas till din epostadress i PDF-format och är aktiverat och giltigt i 12 månader från och med ditt köp. Detta kan du sedan vidarebefordra via mejl till personen du skall ge presentkortet till, eller skriva ut och ge till hands.

Support kring säsongskort och biljetter
Kontakta Evenemangs- och Privatmarknadsansvarig, Jonatan Larsson: jonatan.larsson@ostersif.se


Välkomna till en ny säsong med Östers IF!