SuperMario skriver på nytt kontrakt

Trotjänaren och vår älskade mittback Mario Vasilj förlänger sitt kontrakt med 1+1 år - vilket innebär att Majje spelar vidare fram till och med över nästa säsong, med option på förlängning över 2019. 

Efter att ha kommit till klubben redan år 2006 från Rydaholms GOIF så har SuperMario varit en publikfavorit och en utav föreningens absolut viktigaste spelare. Vilken han inte bara visat genom ett starkt försvarsspel, utan även genom att vara en starkt bidragande orsak till poäng genom sin farlighet på offensiva fasta situationer. En ledare både på och utanför planen. 

 

Mario Vasilj själv om det nya kontraktet: 
- "Det var här allt startade en gång i tiden, på riktigt, med elitfotboll - och jag känner mig otroligt stolt över att kunna fortsätta att spela för föreningen i mitt hjärta. Det ska bli fantastiskt kul att vara med och bidra på resan som vi har startat med nuvarande grupp och lag, en härlig trupp med oerhört professionella och duktiga spelare och ledare. Förhoppningsvis kan jag fortsätta bidra med stabilitet, rutin och vara en spelare andra ska kunna luta sig mot. Några mål framåt hade heller inte varit fel", avslutar Mario med ett skratt. 

 
Sportchef Matías Concha om avtalet med Vasilj: 
- "Idag är en stor dag för Östers IF. Vår kapten och kulturbärare förlänger med oss i 1 år med option på ännu ett. Mario är en otroligt viktig spelare för laget både på och utanför plan. Vi är därför extra glada att Mario går in i sin 13:e säsong med föreningen. Mario är en oerhört viktig pusselbit i vårt pågående lagbygge. 
 
 
Mario Vasilj 
Moderklubb: Rydaholms GOIF
Position: Försvarare
Säsonger i Östers IF: 13:e säsongen kommande år