Trophy Tour 2013
I sommar avgörs UEFA Dam-EM i Sverige och Växjö är, som du säkert känner till, en av sju stolta värdstäder! Här får vi möjlighet att följa Island, Nederländerna och Tyskland. Dessutom avgörs en av kvartsfinalerna på Myresjöhus Arena. 

Den 28 juli kommer något av de 12 deltagande lagen att som segrare och Europamästarinnor lyfta EM-bucklan på Friends Arena. Men redan under maj och juni kommer trofén att gästa alla värdstäder under en Trophy Tour! – Att det nu är dags att arrangera en Trophy Tour är ett tecken på att turneringen närmar sig med stormsteg och att det snart, äntligen, är dags för avspark, säger Göran Havik, organisationschef UEFA Dam-EM 2013.

Den 4 maj kommer bucklan till Växjö och Willans Park på Storgatan i City. Där får du möjlighet att fotografera dig med bucklan, vinna fina priser i tävlingar och skattjakt, lyssna till intervjuer och säkra din plats på arenan! Trofén beräknas anlända kl. 13, men Växjös EM-organisation är på plats med tävlingar och skattjakt från kl. 11. Häng med på EM-bucklans väg till finalen! 

Alltså, Willans Park på Storgatan den 4 maj kl. 11-15. Välkomna!