Upptaktsträff för medlemmar

Upptaktsträff för Östermedlemmar

Lördagen den 4:e februari är det dags för årets första medlemsmöte. Det sker i form av en upptaktsträff på restaurang Östergatan.

Östers IF kommer under året att arrangera två medlemsmöten. Ett på våren och ett på hösten. Årets första kommer att gå av stapeln lördagen den 4:e februari klockan 12.00 på Östergatan.

- Öster är medlemmarnas förening och vi kommer under året att satsa på flera aktiviteter för att våra medlemmar skall komma ännu närmre föreningen. Vårt första medlemsmöte blir en trevlig säsongsupptakt och ett fint avstamp inför säsongen, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

På plats kommer bland annat sportchef, tränare och spelare att vara. Vi kommer att få höra Vito och Tufa berätta om truppen och tankar inför säsongen. Även våra nyförvärv kommer att finnas på plats och intervjuas.

Klubbdirektör och styrelse finns på plats för att informera om vad som händer i föreningen i övrigt.

Självklart kommer det också att finnas tid för medlemmarnas frågor.

Vi bjuder på kaffe, korv och dricka.

Mötet är enbart öppet för medlemmar och har du mot allt förmodan inte hunnit teckna ditt medlemskap så finns möjligt att göra det direkt här: https://oster.propublik.se/medlem2023

Det kommer självklart finnas möjlighet att bli medlem även på plats på Östergatan. Någon föranmälan krävs inte.

Efter medlemsmötet beger vi oss till Tipshallen för att se Öster möta Skövde med avsparkstid klockan 15:00. Biljetter till matchen köper du här: https://ostersif.ebiljett.nu

Varmt välkomna!