Välfyllt och positivt årsmöteDe ca 150 medlemmarna som samlades för sedvanligt årsmöte på Östergatan i måndags andades optimism. Efter flertalet år med helt nya förutsättningar inför säsongsstart, så följer nu ett år där vi har haft möjlighet att behålla kontinuitet i föreningen. Detta kommer ge oss positiva resultat såväl på planen som bredvid. Under kvällen fick vi chansen att välja ny ordförande, Martin Jonasson som tar över klubban efter Sven Johanesson som blir ledamot i styrelsen framöver. Ytterligare två nya namn valdes in i som ledamöter i styrelsen, Johan Lindberg och Johan Milton. Övriga styrelsemedlemmar fortsätter sitt arbete i styrelsen. Dessa är Mats Fransson, Johan Kåberg, Jonas Karlsson, Henrik Stridh och Fidde Gustafson.

Övriga delar som belystes under mötet var vårt A-alg med våra 4 nyförvärv presenterade sig på ett bra vis. Thomas svarade på de frågor som fanns inför säsongsstart ifrån medlemmarna och vi alla uppskattade att närmre hela spelartruppen var på plats under mötet. Även några nyheter lanserades på marknadssidan ifrån Andreas Skagerlind, bland annat att han har fått en säljkollega i Peter A Eldon.

Under våren kommer även ÖIF lansera ett advisory board, där det kommer finnas personer som har en rådgivande roll mot föreningen. Ett viktigt steg i vår plan mot 2020.

Tack till Åke Eriksson för ditt goda arbete som mötesordförande. Samt ett stort tack till Henrik Cajnerud med ungdomsstyrelse som under många år gjort ett stort arbete för föreningen, mer kommer det garanterat bli, fast i lite andra roller.

 

Vill ni läsa mer finner ni info på följande länkar:

http://www.smp.se/sport/dan-magnusson-tufft-hedersuppdrag-for-okande-jonasson/
http://www.smp.se/sport/martin-vald-till-ny-ordforande-i-oster/
http://www.vxonews.se/article/har-ar-osters-nya-styrelse/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6394826

 

Marcus Ottosson