Värendsvallen blir spelplats på måndag!

Vi kan nu meddela efter Tävlingskommitténs beslut att måndagens match mot IF Brommapojkarna kommer att spelas på Värendsvallen - en nostalgitripp tillbaka till vår gamla arena. Nu hoppas vi att så många som möjligt sluter upp och stöttar vårt rödblåa lag i säsongens sista hemmamatch. 

Information gällande biljettförsäljning, entrér och arenainformation kommer löpande under helgen i denna text och på ostersif.se. 

 

Biljetter

För er som har biljetter till matchen alla redan eller säsongskort så gäller dessa vid entrérna på Värendsvallen under måndagen. Ni som har säsongskort kommer att bli sektionsindelade på Värendsvallen - i övrigt så är det fri sittning som gäller på arenan under måndagen, på Östra läktaren (huvudläktaren). 

East Front / Ståplats

Vi kommer att öppna upp klassiska ståplats för East Front under matchen på måndag. Där kommer det finnas biljettförsäljning för ståplats och entré med kiosk. 

Kiosk

Kiosker kommer finnas totalt tre stycken. Två på huvudläktaren och en vid ståplatsläktaren på västra sidan. 

Biljettservice / Biljettförsäljning

Biljettservice på Myresjöhus Arena kommer att vara öppet på matchdag från klockan 17.00. Vi kommer även att ha biljettförsäljning på plats vid bägge av huvudläktarens entréer på Värendsvallen, samt ståplatsförsäljning vid ståplats-sektionen. Vid dessa försäljningsställen så tar vi kortbetalning, kontanter och swish. 

 

Se översikt i bilden nedan hur Värendsvallen fungerar under måndagen!