Velic ny assisterande tränare för Öster!

Denis Velic ny assisterande tränare för Östers A-lag.

En lång spelarkarriär tar slut och en ny tar vid. Denis Velic blir assisterande tränare till huvudtränare Thomas Askebrand och ersätter därmed Kalle Björklund de närmsta två åren.


Du har nyligen fått rollen som assisterande tränare för Östers A-lag, hur känns det?
Det känns självklart väldigt stort. Jag har tillhört Öster under många år som spelare och är verkligen glad att få vara en del av Öster i några år till – men nu som ledare. Jag är ödmjukt tacksam mot Öster och Thomas som ville ha med mig på resan.


Vad ser du mest fram emot?
Allt skulle jag väl säga. Men jag ser fram emot att få jobba i vardagen med Thomas och de andra ledarna, samt att få jobba med grabbarna i laget varje dag. Jag har ett driv och ambitioner att lära lära mig massa nya saker och jobba hårt. 


Hur kan du med din bakgrund och erfarenhet hjälpa laget?
Jag har spelat på den här nivån under 16-17 års tid och hoppas ha med mig lite egen erfarenhet att dela med mig. Jag har varit med i vinnande lag, men också när det har gått mindre bra. Jag hoppas kunna dra erfarenhet av det och dela med mig i gruppen. Och så har jag en vinnarskalle som jag tror kan bidra och vill driva på gruppen så gott jag bara kan. 

 

VI hälsar Denis varmt välkommen till sin nya roll i klubben!