Vinst i U21-matchen mot Landskrona BoIS

Det blev under kvällen vinst för Öster i U21-matchen mot Landskrona BoIS med slutresultatet 3-0. Detta efter ett drömmål i början av matchen och en tvåmålsskytt i den andra halvleken. 

Öster inledde starkt i dagens match och tog ledningen redan efter några minuters spel. Zackarias Faour dribblade sig förbi två motståndare och tog sig in i den vänstra delen av motståndarnas straffområde, väl där valde han att chippa en boll från 15 meters håll över Landskronamålvakten. Ett oerhört vackert fotbollsmål som gav Öster en tidig ledning i matchen. 

Efter 45 spelade minuter stod det fortsatt 1-0 till hemmalaget, men i den andra halvleken skulle dessa siffror utökas till 3-0. Admir Bajrovic stod för två mål inom loppet av 10 minuter. Första målet efter en fin framspelning av Jesper Andreasson där Admirs skott tar på ett ben in i mål. På det andra målet så står Admir för ett klassavslut där han vänder bort sin försvarare för att sedan dunka in bollen i borte krysset med vänsterfoten och 3-0 var ett faktum. 

Öster gör i sin helhet en stark insats lagmässigt och vinner matchen rättvist. Nu ser vi fram emot helgen hemmamatch i Superettan när Örgryte IS gästar på lördag klockan 16.00. 

Dagens startelva: 

Darmin Sobo, 

Momodou Njie, Endrit Dullovi, Oliver Silverholt, Victor Ericsson

Emir Avdic, Oliver Gustafson, Jesper Andreasson, Flamur Dzelili

Admir Bajrovic, Zackarias Faour

 

Öster U21 - Landskrona BoIS U21 | 3-0 (1-0) 
Målskyttar: Admir Bajrovic 2, Zackarias Faour