Publikinformation: Öster - AFC Eskilstuna

På lördag den 15 april får vi besök av AFC Eskilstuna på Visma Arena i den tredje omgången av Superettan. Östergatans restaurang är självklart där man laddar upp på allra bästa sätt inför varje Östermatch. Insläpp till restaurangen sker kl 11.00 och 12.00 till arenan samt avspark 13.00. Kom i god tid! I skrivandets stund närmar vi oss 2300 personer som redan har köpt sin biljett.

Nedan följer viktig publikinformation inför matchen. 

Biljetter

Biljetter köper du alltid enklast i förväg via vår biljettsidaKom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida bredvid restaurangen, klockan 11:00. Arenan öppnar sedan för insläpp klockan 12.00. Alla barn upp till 5 år har fri entré på hela arenan.

Två viktiga punkter för att slippa köer:
1. Förköp!
2. Kom i god tid!

Du som Östermedlem har ett särskilt erbjudande till denna match där du får ta med dig en vän helt gratis. Klicka här för att veta mer!

Familjeläktaren - årets nyhet på Visma Arena!
En läktare som skall ge alla barnfamiljer möjligheten till att se på livefotboll till ett förmånligt pris. Här gäller Skolkortet, vilket passar utmärkt för er som har barn i yngre åldrar. Läktarens sektioner gäller för N1, N2 och N3 med entréinsläpp på östra sidan ut med parkeringen närmast Fortnox. Som vanligt gäller fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan.

Skolkortet

Tillsammans med vår partner KraftPowercon erbjuder vi alla barn och ungdomar (6-12 år) i Växjö kommun, Skolkortet, som ger barnen möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis under hela året. Skolkortet gäller endast på Familjeläktaren (N1, N2 och N3) och Hemmastå. Har du ännu inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice som öppnar 11.00. Fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan.

Digitalt matchprogram - nyhet!

Det digitala matchprogrammet publiceras på vår hemsida och alla våra sociala medier på matchdagen. Det kommer även finnas QR-koder uppsatt runt om på arenan som du kan scanna och få fram matchbladet direkt i din telefon. I den kommer det finnas nyttig information över våra evenemang och vad som erbjuds och sker på matchdagar samt trupper för respektive lag precis som tidigare.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 11.00. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Lounge

För våra loungegäster sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 11.00. Mat och dryck beställer man enkelt inne på Restaurang Östergatan. Vill du och ditt sällskap boka lounge gäller 695kr/per person. För bokning: maila natalie.serrate@ostersif.se

Restaurang

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen!

Sportbaren är öppen för East Front och alla supportrar. Uteserveringen gjorde premiär i måndags och blev en omedelbar succé. Kom gärna hit i god tid och ladda upp!

Ta del av matchbuffén som till denna match är spanskinspirerad och pannkakor finns för alla barn. Östergatan öppnar som vanligt upp dörrarna två timmar innan avspark, det vill säga 11:00 på lördag. Tommy Svensson Lounge har öppet en timma innan avspark, från 12:00 på lördag, och är även öppen under halvtidspausen. Här gäller entré från läktarhåll och inte via logegången som förra året.

Kiosker

Fyra kiosker är öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt och grillad korv.

Nyhet för i år är kaffekupongen!
Detta kan du köpa i samtliga kiosker runt om på arenan. Kupongerna är giltiga som betalning under hela säsongen. Passa på att köpa på dig kuponger för att undvika köer när du ska ha nästa kaffe. På arenan kommer det finnas två kaffeutlämningar placerade - en uppe i Västra kiosken en i kiosken närmast sektion N1 som ligger mellan Östra läktaren och Hemmastå. De första 100 personer som hämtar ut kaffe får ett sittunderlag från Löfbergs Lila.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt på övriga ställen runt om på arenan. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Arenashopen är öppen en timma innan avspark, det vill säga 12.00 på måndag. Shopen är belägen bakom Hemmastå på södra sidan av Visma Arena i riktning mot Storgatan. Shopen är påfylld med nya fina Österprodukter!

Matchens vara - Inmarschjackan!
Den urläckra inmarschjackan från Adidas finns att köpa i vår fysiska shop inne på arenan men också i vår onlineshop.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk, Halva Potten och biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+. Fram till 16 april kan du som ny prenumerant hos Discovery teckna ett abonnemang för endast 249kr/månaden i sex månader. Använder du dig av Östers unika länk nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.

 

Välkommen till en ny säsong på Visma Arena!