KöPVILLKOR

Allmänt

Denna webbshop administreras av I-Sport Retail 45 Ab, 556867-4625. Orderbekräftelse skickas till din e-postadress. Kontakta oss via Ulrik.Wallertz@intersport.se​​​​​​​ om du har frågor. 

Leverans 

Hämta i butik
Varan kan hämtas i butik, Intersport Grand Samarkand Växjö, vi meddelar dig när du kan hämta.

Hämta hos ombud
Beställning skickas inom 2-4 dagar. Önskar du mer detaljerad information, besök eller ta kontakt med PostNord. https://www.postnord.se/vara-verktyg/sok-leveranstider/leveranstider-brev-inrikes

Försening 

Om din beställning är försenad har du rätt att avbryta ordern. Om du har betalt i förskott betalar vi tillbaks pengarna inom 7 arbetsdagar. 

Frakt

Vid order över 500 kr så är det fraktfritt.

Returrätt 

Du har rätt att returnera en produkt inom 14 dagar från leverans i det fall du inte använt produkten och den är returnerad i nyskick. Köparen ansvarar för fraktkostnader vid retur. Kontakta oss via ulrik.wallertz@intersport.se om du vill returnera en vara.

Klagomål/fel

Om produkten är felaktig eller beställningen har administrerats felaktigt står I-Sport Retail 45 Ab för returen.

Kontaktinfo

I-Sport Retail 45 Ab

Hejaregatan 20

35246 Växjö

556867-4625

Betalning

Klarna Checkout

Att betala via Klarna Checkout är en smidig process. Fyll i dina identifikationsuppgifter och handla via ett enkelt knapptryck. Betalningsalternativ som erbjuds via Klarna Checkout är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt.